Microsoft plant finale poging om Windows 10 te promoten

Microsoft plant finale poging om Windows 10 te promoten
Microsoft plant finale poging om Windows 10 te promoten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Microsoft heeft plechtig beloofd dat het je na de eerste verjaardag van Windows 10 niet meer zal lastig vallen met upgradeberichten, maar in de aanloop naar die dag zal het bedrijf nog wat extra uit de kast halen om je te overtuigen de upgrade te maken.

Schermvullende boodschap

De komende 29 juli blaast Windows 10 een kaarsje uit. Die eerste verjaardag markeert het einde van de gratis upgrade voor gebruikers van Windows 7 en 8(.1), nadien zal je moeten betalen om het besturingsysteem op je pc te installeren. Om twijfelaars te overhalen toch nog de overstap te maken, plant Microsoft om een fullscreen pop-up op je los te laten, zodat je de boodschap zeker niet mist. Het bedrijf beschrijft de nieuwe pop-up en wat deze doet op zijn website.

Keuze

De Windows 10-upgrade: niet zeuren, installeren
Klik je in het nieuwe bericht op “Remind me later”, dan zal de pop-up na drie dagen opnieuw verschijnen. Selecteer je “Do not notify me again”, dan verschijnt het venster niet meer. Heb je sowieso geen zin om nog upgrade-berichten weg te klikken, dan kan je een programma als Never10 installeren om de stroom aan Windows 10 pop-ups te stoppen.

Naast de berichten die je moeten overtuigen, heeft Microsoft tevens een uitgebreide verjaardagsupdate klaarstaan om Window 10 te promoten. Het besturingssysteem heeft ondertussen al 350 miljoen gebruikers vergaart, al is de aanmoedigingscampagne van Microsoft niet altijd in even goede aard gevallen.

 

Kies je ervoor Windows 10 te installeren na diens eerste verjaardag, dan betaal je 139 euro.

 

Bron: zdneterror: Allbex | Outsourcing & Consultancy
    X
    Welkom bij Allbex
    Kan ik u helpen ?
    WooChatIcon 0