Samsung Galaxy S6 edge

Deze futuristische smartphone trekt de aandacht door zijn afgerond scherm. Op de zijkant kunt u sms’jes etc. lezen terwijl uw scherm uitstaat: energie-efficiënt.

De Galaxy S6 edge is het nieuwe vlaggenschip van Samsung. Het toestel valt in de eerste plaats op door zijn design. De metalen behuizing loopt naadloos over in afgerond Gorilla Glass 4.

De zijkant van het 5.1-inch scherm is bruikbaar voor speciale apps. Ze tonen u bv. nieuws- en RSS-berichten, de tijd of het weer, inkomende sms’ jes, oproepen en e-mails, ook wanneer het scherm uitstaat.

Dat spaart meteen ook de batterij, zodat u ondanks het heldere scherm met hoge resolutie en de snelle processor toch een intensieve werkdag doorraakt zonder bijladen.

Net als zijn broer, de Galaxy S6, is dit toestel stof- en waterdicht en beschikt het over een vingerscanner, hartslagsensor en stappenteller.

Het werkt op de nieuwste Android 5 en heeft vooraan een infraroodpoort die als afstandsbediening kan dienstdoen.error: Allbex | Outsourcing & Consultancy
    X
    Welkom bij Allbex
    Welkom bij Allbex, IT Outsourcing & Consultancy in en rondom Antwerpen
    WooChatIcon 0