Wanneer kan ik upgraden naar Windows 10?

Windows 10 biedt het beste van Windows 7 en Windows 8.1

 

Windows 10 biedt het beste van Windows 7 en Windows 8.1.

We willen dat al onze klanten de upgrade als prettig ervaren.

Daarom voeren we deze op georganiseerde wijze door om de grote vraag aan te kunnen en te garanderen dat klanten de juiste upgrade voor hun apparaten krijgen.

Na 29 juli, wanneer Windows 10 voor uw apparaat gereed is, wordt het programma op de achtergrond gedownload.

U ontvangt bericht dat u de upgrade meteen kunt uitvoeren of wanneer het u uitkomt.

 

Allbex Bvba | Tel (03) 808 04 72

De snelste manier om van Windows 10 gebruik te kunnen maken is het gratis upgraden van uw bestaande Windows 7 of Windows 8.1 toestellen.

Waarom zou ik voor Windows 10 kiezen?

 • Éénzelfde gebruikservaring over al uw Windows 10 toestellen: het universele app platform laat ontwikkelaars toe om een app te schrijven die over alle platformen draait. Dit zorgt voor een verhoogd gebruiksgemak over alle platformen.
 • Een kwalitatieve bedrijfsbescherming:  Windows 10 helpt u uw apparaten, gebruiksidentiteiten en data te beveiligen. U hoeft zich niet af te vragen of u over de nieuwste functies en beveiligingsupdates beschikt. Windows installeert updates automatisch op uw toestel zodra ze beschikbaar zijn.
 • Een gloednieuwe browser: met Microsoft Edge kunt u rechtstreeks op webpagina’s schrijven van op uw pc, artikels lezen zonder afleiding en uw favorieten bewaren om later offline te lezen.

Haal meer uit uw games: Met Xbox voor Windows kunt u spelen en verbinding maken met uw games en uw vrienden. Overal!

Wanneer kan ik upgraden naar Windows 10? We willen dat al onze klanten de upgrade als prettig ervaren. Daarom voeren we deze op georganiseerde wijze door om de grote vraag aan te kunnen en te garanderen dat klanten de juiste upgrade voor hun apparaten krijgen. Na 29 juli, wanneer Windows 10 voor uw apparaat gereed is, wordt het programma op de achtergrond gedownload. U ontvangt bericht dat u de upgrade meteen kunt uitvoeren of wanneer het u uitkomt.

Hieronder staan enkele veel gestelde vragen over het upgradeproces. Klik voor antwoorden op de koppelingen.

Hoelang duurt de installatie van de upgrade?
Wat als ik meerdere Windows-apparaten gebruik. Kan ik ze allemaal upgraden?
Welke versie van Windows krijg ik bij deze gratis upgrade?
Is mijn pc of tablet compatibel met Windows 10?

Een Microsoft Answer Tech staat voor u klaar als u hulp nodig hebt of na de upgrade nog vragen hebt.

 

U kunt een vliegende start maken

 

App Aan de slag De app Aan de slag is al in Windows 10 geïnstalleerd. De app bevat alle informatie die u nodig hebt om de nieuwe functies optimaal te kunnen benutten en meteen productief te kunnen zijn.
Microsoft Edge Met Microsoft Edge kunt u meteen het internet op. U kunt direct op een webpagina schrijven en eenvoudig uw markups met anderen delen. Met de leesweergave kunt u ongestoord lezen.
Microsoft Ondersteuning Als u hulp nodig hebt met Windows 10, is ondersteuning nooit ver weg. Gebruik het Windows-zoekvak voor een snel antwoord, volg een stapsgewijze handleiding of neem contact op met een echte persoon via de app Contact opnemen met ondersteuning.1

 

Meer informatie over de functies van Windows 10

 

Windows 10 optimaliseren met een Microsoft-account

 

Met een gratis Microsoft-account kunt u uw instellingen, voorkeuren en bestanden die u in OneDrive hebt opgeslagen ook gebruiken op al uw andere apparaten, en niet alleen op Windows-apparaten. Bovendien hoeft u maar één gebruikers-id en wachtwoord te onthouden. Meld u nu aan voor een optimale Windows-beleving.

Een Microsoft-account maken

 

Praat mee over Windows 10

 

Vind ons leuk op Facebook

Volg ons op Twitter

Bekijk ons op Pinterest

Bekijk ons op YouTubeerror: Allbex | Outsourcing & Consultancy
  X
  Welkom bij Allbex
  Kan ik u helpen ?
  WooChatIcon 0